Mammut Ridge High Goretex Bjerg Blå Grå Damesko,Billige København Outlet,bedste designer

DKK1,786.95  DKK893.47Spar: 50% off
  • Model: Mammut 001453
  • 7632 Antal på lager
  • Mammut Alto High Goretex Bjerg Grå Damesko billigere,bredt udvalg,meget god
  • Mammut Magic Goretex Bjerg Sort Damesko på tilbud,Spar op til,største udvalg
  • Mammut Ridge High Goretex Bjerg Blå Grå Damesko,Billige København Outlet,bedste designer
  • Mammut Magic Advanced High Goretex Bjerg Grøn Sort Damesko,International,specielle tilbud
  • Mammut Ridge Combi High WL Goretex Bjerg Grå Damesko,udsalg i Danmark,bedste

Vælg venligst:Antal

Mammut Ridge High Goretex Bjerg Blå Grå Damesko,Billige København Outlet,bedste designer_checkout
Mammut Damesko bjerg , Mammut Ridge High Goretex Bjerg Blå Grå Damesko,Billige København Outlet,bedste designer

En velour tekstil sko udviklet specielt til via ferrata - let, direkte, tæt montering og tæt på jorden. Med ekstern TPU Motion Control, FeetMap klimaregulering, integreret memo skum, pre formet tunge og elastisk GORE TEX® tungen konstruktion. Yderligere komfort og sikkerhed med den gennemprøvede GORE Tex® Performance Comfort Footwear membran og den nyudviklede gripex ™ IronGrip sål med integreret Sonar teknologi, fleksible ribben, særlige kabelsko og en gummi blanding for øget greb om via ferratas jern stemples ...
Ideel til:
backpacking
via Ferrata
Egnet til:
Mountain Vandring
gåture
Funktioner:
Gummi kant
2 Zone Lacing
motion Control
Memo Foam
FeetMap
Elastisk GORE TEX® tungen byggeri
Triple Density
Sonar Technology
Board varede
Specifikationer:
Flex index: A7
Sidste indeks: Via Ferrata
Vægt til UK størrelse 5,5 (per par): 992
Teknologi:
Sonar Teknologi:
Den unikke slidbane konstruktion, der er designet til at sikre maksimal overførsel af bremser og fremdrift kraft, er inspireret af de koncentriske mønster skabt sonar bølger. Dette garanterer høj lateral kant stabilitet for stejle traverser, et sikkert greb på glatte overflader takket være de fleksible ribben og en integreret langsgående svangstøtte. De fleksible ribben integreret i kilen og den patenterede Rolling Concept sikrer et afrundet rullende bevægelse kombineret med ergonomisk støtte og støddæmpning.
FeetMap:
Den Mammut FeetMap System behandler meget forskellige zoner i foden: dem, der sved, der føler kulden og der er trykfølsom. Mammut FeetMap lokaliserer dæmpning, opvarmning, køling, slip og ikke slip foring materialer i alle de rigtige steder.
Motion Control:
Denne patenterede Mammut teknologi er en anatomisk formet hælkappe som forhindrer foden i at vride udad ved hjælp af en forstærket interiør. Håndtering - semi synlige eller fuldt integrerede.
Memo Foam:
Premium kvalitet skum polstring, der arbejdede i vristen, skinnebenet, og ankler mange Mammut modeller. Skummet har fremragende elasticitet og vender tilbage til sin oprindelige form efter at være underlagt intensive belastninger.
Velour læder:
Velour læder eller ruskind, opnås ved en intern opdeling af huden / hud. Takket være sin ru overfladestruktur er det stærkt slid resistente og åndbar. Afhængig af den ønskede finish kan Velours læder vokses, børstet eller venstre ubehandlet.
Syntetisk læder:
Denne syntetisk læder er svært at skelne fra hinanden fra ægte nubuck læder, bortset fra at det er lettere og absorberer meget lidt vand.
GORE TEX ydeevne Comfort Footwear:
garanteret 100% vandtæt takket være premium kvalitet høj montering, forseglede, indsætte strømper lavet af PTFC (PolyTetraFluorCarbone). Performance-versionen tilbyder fremragende åndbarhed med gennemsnitlig opvarmning evne.
Gripex Irongrip sål:
Den unikke slidbane konstruktion, som er designet til at sikre maksimal overførsel af bremser og fremdrift kraft, er inspireret af den koncentriske mønster skabt af sonar bølger og garanterer høj lateral kant stabilitet for stejle traverser. Sikkert greb på glatte overflader leveres af de fleksible ribben, og perfekt støtte fra den integrerede langsgående svangstøtte. Særlige kabelsko sikre øget greb om via ferratas jern stemples.

Er du vild med Mammut Ridge High Goretex Er du på udkig efter en online specialist i udendørs udstyr , Kig hos Mammut god rabat. der er autoriseret Mammut forhandler, alle vores udendørs varer, er dækket af fabriksgaranti fra Mammut. Vælg en Damesko kategori og find alle de mulige Damesko varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Beskrivelse

Farve: Blå ,Grå
Mammut - Damesko - Bjerg,Farve: Blå ,Grå

Mammut Ridge High Goretex Bjerg Blå Grå Damesko,Billige København Outlet,bedste designer