Mammut MTR 1 II Low Trail løbesko Hvid Blå Grå Damesko,forhandler,Best Seller

DKK940.38  DKK470.19Spar: 50% off
  • Model: Mammut 001456
  • 7297 Antal på lager
  • Mammut MTR 71 Trail Low løbesko Sort Lilla Damesko,Hot Sale,ikonisk
  • Mammut MTR 71 Trail Low Goretex løbesko Blå Damesko,respektable,godt tilbud
  • Mammut Mtr 201 II Low Trail løbesko Grå Støddæmpning: Halv Fodtøjsvægt: Fra 250 gr til 300 Damesko,Danmark,fremragende kvalitet
  • Mammut MTR 141 Pro Low Goretex Trail løbesko Blå Damesko,Gratis levering, Rabat,billige København priser
  • Mammut MTR 141 Low Trail løbesko Grøn Rosa Støddæmpning: Høj Fodtøjsvægt: Fra 250 gr til 300 Damesko,billig,Kvalitet Garanti

Vælg venligst:Antal

Mammut MTR 1 II Low Trail løbesko Hvid Blå Grå Damesko,forhandler,Best Seller_checkout
Mammut Damesko trail løbesko , Mammut MTR 1 II Low Trail løbesko Hvid Blå Grå Damesko,forhandler,Best Seller

Skåret ned til det væsentlige - hvilket gør det let og behageligt! Åben porer og robust aftræk mesh for effektiv ventilation og hurtig tørretid. Den patenterede Mammut Rolling Concept og den fremragende gripex Sonar sålteknologi med sin all round sikkerhed og greb koncept. Kilen er lavet af ultra letvægts injiceres EVA IP.
Dette komfortable sko er også udstyret med flydende gummi og en all round Hybrid Shell lavet af stabiliserende syntetisk læder. Reflekterende elementer med til at holde dig sikker i mørke.
Ideel til:
Trail Running
Nordic walking
Egnet til:
Rejse
gåture
Cykling
Funktioner:
Flex index: A4
Sidste indeks: MTR
Vægt til UK størrelse 5,5 (per par): 534
Rolling Concept
Hybrid Shell
Sonar Technology
Single Shell Construction
Gummi tåkappe
Liquid Rubber Protection
Mellemsål højde 8/17 mm
HeelDrop 9 mm
Materiale Tekstil:
Single Shell Construction
Dette mål med denne type konstruktion er at skabe skaftet af en sko ved hjælp af et materiale med så få sømme som muligt. Dette giver større robusthed, takket være det lavere antal kontaktflader og reduceret samlede vægt.
Soles:
MTR 71 II Low Kvinder
Den unikke slidbane konstruktion, der er designet til at sikre maksimal overførsel af bremser og fremdrift kraft, er inspireret af den koncentriske mønster skabt af akustiske (sonar) bølger. Dette garanterer høj lateral kant stabilitet for stejle traverser, et sikkert greb på glatte overflader takket være de fleksible ribben og en integreret langsgående svangstøtte. De fleksible ribben integreret i kilen og den patenterede Rolling Concept sikrer et afrundet rullende bevægelse kombineret med ergonomisk støtte og støddæmpning.
teknologier:
MTR 71 II Low Kvinder
Sonar Technology
Den unikke slidbane konstruktion, der er designet til at sikre maksimal overførsel af bremser og fremdrift kraft, er inspireret af de koncentriske mønster skabt sonar bølger. Dette garanterer høj lateral kant stabilitet for stejle traverser, et sikkert greb på glatte overflader takket være de fleksible ribben og en integreret langsgående svangstøtte. De fleksible ribben integreret i kilen og den patenterede Rolling Concept sikrer et afrundet rullende bevægelse kombineret med ergonomisk støtte og støddæmpning.
MTR 71 II Low Kvinder
Rolling Concept
Den patenterede Mammut eneste koncept med tilpasset støtte og polstring til at understøtte naturlig fod roll, og dermed forhindre træthed (fare for vridning).

Mammut MTR 1 II Low findes i mange versioner. Køb dem hos Mammut 2017 og få en masse fordele. Mammut MTR 1 II Low er med garanti den originale Mammut. Du kan også købe andre ting, kig i vores Damesko katalog og Trail løbesko.

Beskrivelse

Farve: Hvid ,Blå ,Grå
Mammut - Damesko - Trail løbesko,Farve: Hvid ,Blå ,Grå

Mammut MTR 1 II Low Trail løbesko Hvid Blå Grå Damesko,forhandler,Best Seller